- Nonfiction
- Cookery
Vleis
Annelien Pienaar
ISBN:
Publisher:
Date Released:
Price (incl. VAT):
Format:
Soft cover, 272pp
About this book:
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru
RELATED BOOKS
Kaap, kerrie & koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien
Shisanyama
Jan Braai
The South African Vegan Cookbook 2
Leozette Roode
Tietie en Nanna se huiskos
Najma Abrahams, Azba Fanie
Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2
Louisa Holst
Kitchen Queen
Lucia Mthiyane
Boerekos met 'n twist
Annelien Pienaar
Cook and Enjoy for Kids
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Laat die potte prut
Via
Klein kook en geniet (2018 uitgawe)
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Vegetaries
Jan Braai
Bibby's Kitchen
Dianne Bibby
Nic van Wyk-Brood & Botter
Nic van Wyk
Boerekos with a twist
Annelien Pienaar
Fatima Sydow Cooks
Fatima Sydow
Kook en Geniet
S.J.A. de Villiers
Meat
Annelien Pienaar
Marinda kook met blikkies en pakkies
Marinda Engelbrecht
Braaibroodjies en burgers
Jan Braai
Vuurwarm (SB)
Jan Braai
Food stories
Tebogo Ndala, Lebogang Ndala
Marinda se kinderkombuis
Marinda Engelbrecht
The South African Vegan Cookbook
Leozette Roode
Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek
Louisa Holst
Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek
Nataniël , Erik Le Roux
Deeg
Theresa de Vries
The South African Air Fryer Cookbook 2
Louisa Holst
Fatima Sydow - Cape Malay Cooking
Fatima Sydow
One Pot cookbook for South Africans
Louisa Holst
For Friends & Family
Nicky Stubbs
Baking
Christine Capendale
Suid-Afrikaanse leefstylgids vir Diabetes
Vickie De Beer, Kath Megaw
Oor die kole
Martelize Brink
The South African Air Fryer Cookbook
Louisa Holst
Maaltye
Christine Capendale
Dorah Sitole
Dorah Sitole
Curry
Ishay Govender-Ypma
Die VLV-kookboek
Vroue-Landbouvereniging van Kaapland
Marinda se koskas
Marinda Engelbrecht
Dit proe soos huis
Herman Lensing
Die Demokratiese Republiek van Braai 2
Jan Braai
Veggielicious
Mokgadi Itsweng
The South African Keto & Intermittent Fasting Cookbook
Rita Venter, Natalie Lawson, Natalie Lawson
Kokkedoortjie
Errieda du Toit
Hearty Home Food with Sipho
Siphokazi Mdlankomo
Cupcakes and Couscous
Teresa Ulyate
Cook and Enjoy
S.J.A. de Villiers
Vuurwerke (SB)
Jan Braai
Cape, Curry & Koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien